FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Q: Hvornår ankommer i?
A: vi ankommer ca 1/2-1 time for aftalt spisetid. Ønskes en sms fra os før ankomst,så skal vi bare bruge dit mobilnummer når du bestiller

Q: Hvad skal jeg selv sørge for?
A: Bestik til det anrettede kød, salater, kartofler, saucer og desserter. Du skal også selv have mulighed for at varme kød, kartofler og supper i ovn. Hvis hovedretten består af kød der skal skæres ud, skal du også selv sørge for det.

Q: Hvad med anretning?
A: Forretter, salater, kartofler og tilbør leveres anrettet på fade og i skåle.

Q: Hvad har Gatronoma med ?
A: Det varme mad leveres i varmekasser og fade til anretning. Det kolde mad leveres anrettet på fade og i skåle. Vi leverer mest muligt i engangsemballage. men varmekasser m.m. vil vi selvfølgelig gerne have igen. Det kommer vi og henter.

Q: Hvornår henter i varmekasser, fade, skåle m.m. ?
A: Det aftaler vi med dig. Men har du fået leveret mad i weekenden, vil vi typisk afhente om mandagen.

Q: Nogle af vores gæster til vores arrangement er vegetarer eller spiser ikke svinekød. Hvad gør vi?
A: Skriv til os på info@gastronoma.dk senest 10 dage før jeres arrangement. Vi har altid et forslag til nogle gode alternativer.

Q: Er kuvertprisen den samme til børn?
A: Nej, børn i alderen op til 8 år, spiser altid til halv pris. Vær opmærksom på at vi beregner mindre mad pr. kuvert til børn. Husk at angive antal børn, når du bestiller.

Q: Er det muligt at ændre i min bestilling?
A: Ja skriv blot til os med dine ændringer på mail info@gastronoma.dk senest 10 dage inden jeres arrangement. Du er også velkommen til at ringe til os og drøfte dine ændringer, men vi skal altid have dine ændringer på mail.

Q:Betaling ?
A: Du kan betale med kort her på siden. Hvis du er en virksomhed har du også mulighed for at betale via faktura. Vi klarer også EAN faktura.
Ved private arrangementer som bestilles i rigtig god tid, kan du vælge at få fremsendt en faktura, som vi fremsender ca. 14 dage inden levering. Fakturaen skal blot betales senest 5 dage inden.

Q: Hvor lang tid før skal jeg bestille ?
A: Det er muligt at bestille indtil 7 dage før den ønsket leveringsdato. Ønsker du levering tidligere end 7 dage før d.d., er du altid velkommen til at ringe til os og høre om mulighederne.

Q: Er der rigeligt med mad ?
A: Vi beregner altid rigeligt med mad til hver person. Vi beregner 300g kød pr. person. Børn ca. halvdelen. Ved du at det er et selskab med stor appetit. Eks. kun mænd, så giv os endelig besked herom.

Q:Hvad koster levering?
A: Når du bestiller indtaster du samtidig dit postnummer og din pris vises. Priserne varierer fra 200,- til 375,- alt afhængigt af hvor langt transportiden er.

Q:Hvad med drikkevarer?
A: Hvis du også har bestilt drikkevarer via Gastronoma, så tager vi selvfølgelig uåbnede drikkevarer retur. Det kan selvfølgelig være svært at beregne hvor meget der bliver drukket.

Q:Afbestilling?
A: Du kan senest afbestille 7 dage før aftalt levering.

Q: Allergener?
A: Har du spørgsmål vedr. allergener, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf 7211 8034 eller email info@gastronoma.dk.