Betingelser

Nedenstående vilkår gælder for alle leverancer fra gastronoma.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Gastronoma.


Forbehold
Vi tager forbehold for tryk- og tastefejl, samt udgåede varer. 

Betaling af varer
Der kan betales via kortbetaling (Dankort, Visa, Mastercard, Visa Elektron).

Betalingskort
Varen betales med kort ved bestillingen. Kortinformationen overføres til Gastronoma via en sikker forbindelse (SSL). Informationerne godkendes af pengeinstituttet og videresendes til Gastronoma , som overfører beløbet ved afsendelse af varen. Se evt. mere om betalingssikkerhed på www.betaling.dk, som er PBS's vejledningsside. 

Anden form for betaling?
Ønsker du at bestille varer, men vil benytte en anden betalingsmetode end beskrevet herpå, så kontakt os på info@gastronoma.dk. 

Fortrydelsesret
Der er 3 dages returret på alle varer, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes hele købsprisen (inkl. porto og ekspedition) til din konto indenfor 14 dage. Omkostninger til returnering skal du dog selv afholde. 

Personoplysninger
De personlige oplysninger, som du indtaster under et køb, bruges udelukkende til ordre-behandling, og bliver ikke videregivet til andre. Ud over de personlige oplysninger logges også ip-adresse, samt evt. link. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistik og ved sager omhandlende misbrug/svindel. Alle personlige oplysninger gemmes i 10 år, for at lette en fornyet handel og af hensyn til efterforskning af evt. svindel. 

I tilfælde af fejlbestilling
I det øjeblik der er trykket på "Godkend ordre" i betalingsprocessen, er der indgået en købsaftale imellem  og kunden. Denne aftale er bindende, og kan ikke ændres online. Er der dog sket en fejl ved bestillingen, f.eks. indtastningsfejl er det muligt at kontakte os for at få ændret ordren. Dette skal dog ske omgående, da ordren bliver ekspederet med det samme. 

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt hos Gastronoma overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Alle priser Gastronoma - på web-adressen http://www.gastronoma.dk/ - er inkl. moms. 

Levering
Gastronoma sørger for levering af dine varer med egen kølebil.
Leveringstiden er som aftalt ved ordreafgivning.