Favoritmenu

Forret

Okse carpaccio

med ruccula, oliven olie og pinjekerner

 

Hovedret

Oksemørbrad & ovnstegt unghanebryst

med rødvins sauce og bearnaise sauce

 

Kartofler & ris

Flødekartofler & Ris

Klassisk flødekartofler og ris vendt i krydderurter

 

Salater

Grøn salat & broccolisalat

Grøn salat med feta, oliven, pinjekerner og semidry tomater
Broccolisalat med solsikkekerner, rosiner og bacon

 

Tilbehør

Flutes & Bagte rodfrugter

Grovflutes inkl. smør & bagte rodfrugter med spidskål

 

Dessert

Pana cotta

med bær coullis

  

Min. 20 kuverter

Kurv

Pris pr. kuvert: 340 kr

Børn spiser til ½ pris

På næste side har du mulighed for at tage højde for vegetarer og ikke svinekødsspisende.